+385 91 466 5511

info@kvadar-nekretnine.hr

image image image image image image image image image image image
Zaprešić, stan 80,75m2, NOVOGRADNJA!!!

Zaprešić, Kalamiri (10290)

148 580 €

kn

1 118 206 kn

m2

74,29 m2

MOLIMO ZVATI NA BROJ MOB: 095-8822-552.

KUPNJA DIREKTNO OD INVESTITORA!

Prodaje se stan u Zaprešiću u sjevernom dijelu Zaprešića. Naselje okruženo zelenilom i prirodom nalazi se u blizini novog centra u kojem se nalaze svi potrebni sadržaji za život.

Stan se sastoji od:

- hodnika
- dnevnog boravka i blagovaone,
- dvije spavaće sobe,
- kupaonice,
- natkrivene terase.

Ukupno zatvorene površine stana 70,68m2.

Orijentacija stana: Jug - Istok.

Parkirno mjesto i spremište uz nadoplatu prema koeficijentu.

TEHNIČKI OPIS

OBLIKOVANJA PROČELJA

Pročelja zgrade biti će ožbukana. Ožbukani vanjski zidovi će biti završno obrađeni kontaktnim toplinskim sustavom tipa ETICS,završno obrađenim odgovarajućom završnom dekorativnom žbukom u boji. Sva ostakljena bravarija na pročelju je troslojna aluminijska s plastificiranim aluminijskim profilima s prekinutim toplinskim mostom i ostakljeno izo staklom 6+15+5+16+5 mm, unutrašnje staklo s Low-E oblogom, međuprostor punjen argonom i minimalno tri brtve po obodu.

Vrata na tehničkim i pomoćnim prostorima su u čeličnoj ili aluminijskoj izvedbi završno obrađena plastificiranjem.

Terase (natkriveni i nenatkriveni dijelovi) biti će završno popločeni keramičkim pločicama.OBLIKOVANJE INTERIJERA

Oblikovanje i uređenje dijelova interijera ovisi o namjeni pojedine prostorije.

Prostori dnevnog boravka/blagovanja i kuhinje zamišljeni su kao prostrani open space, a kupcima se ostavlja mogućnost njihovog pregrađivanja. Podovi stanova će završno biti obloženi parketom ili popločeni protukliznim keramičkim pločicama. Zidovi i stropovi završno obrađeni produžnom vapneno-cementnom žbukom i završno ličeni u boju. U spavaćim sobama predviđena je postava parketa na podovima te obrada zidova i stropa u produžnom vapneno-cementnom žbukom i završno ličenje.

Zidovi kupaonica će bit završno opločeni keramičkim pločicama, a podovi protukliznim keramičkim pločicama. Opločenje zidova minimalno do visine 2 m ili do stropa.

Stubište i hodnici bit će završno popločeni keramičkim pločicama, a zidovi i strop završno obrađeni produžnom vapneno-cementnom žbukom i završno ličeni.

Spremišta stanara u podrumu bit će opločena keramičkim pločicama, dok će podloga u garaži bit epoksidni premaz.SMART HOME

Cijela zgrada će biti u funkciji smart home. Neke od funkcija:

Senzor temperature služi kao termostat za određenu prostoriju i pokreće grijanje ili hlađenje kako bi temperature sobe bila optimalna, dok senzor vlage brine o vlažnosti zraka u prostoriji kako bi vlažnost zraka ostala idealna. Senzor pokreta je jedan od bitnijih elemenata automatizacije zgrade i koristi se u automatizaciji nekoliko elemenata zgrade. Na primjer, kod automatizacije rasvjete, senzor pokreta i akustični senzor otkrivaju u kojoj prostoriji se nalaze osobe, te automatski pali ili gasi rasvjetu. Senzor jačine svjetla također sudjeluje u automatizaciji rasvjete tako da, ukoliko ima premalo svjetla u prostoriji, automatski pali rasvjetu. Jednako tako, ukoliko ima previše svjetla u prostoriji, rolete se mogu automatski spustiti do željene razine svjetla. Grijanje se automatski gasi ukoliko u stanu nije bilo pokreta ni buke dulje vrijeme, a ukoliko je protuprovalni sustav upaljen, senzor pokreta sudjeluje kao element detekcije uljeza. Meteorološka stanica koja pouzdano mjeri jačinu vjetra, količinu oborina, vanjsku temperaturu i jačinu svjetla. Osim podataka u realnom vremenu, meteorološka stanica dolazi sa 10 godišnjom pretplatom na Weather Service, koji putem interneta prikuplja dodatne podatke kao pritisak zraka, vlažnost zraka, pojavu rose i jačinu sunca te može predvidjeti vremenske uvjete do 66 sati unaprijed. Ti podaci pridonose automatizaciji zgrade, odnosno automatskim spuštanjem roleta pri visokim temperaturama smanjuje se trošak hlađenja stanova, automatskim podizanjem roleta i tenda za vrijeme oluja i jakih vjetrova smanjuje se mogućnost njihovog oštećivanja, automatsko slanje podsjetnika o otvorenim prozorima ukoliko počne padati kiša, a vremenski podaci mogu se
također koristiti za automatsko navodnjavanje travnjaka. Otvaranje vrata zgrade i garaže putem mobitela i još mnoge druge.

Isključivo za ovu nekretninu kupac ne plaća Agencijsku proviziju kao niti porez na promet nekretnina!

Ostale informacije na upit.
mob: 095-8822-552
mail: zagreb@kvadar-nekretnine.hr
www.kvadar-nekretnine.hr
Hvala.

Osnovne informacije

 • Šifra objekta:  iro-3121
 • Ukupno katova:  3
 • Broj spavaćih soba:  2
 • Broj kupaonica:  1
 • Broj soba:  3
 • Kvadratura:  74,29 m2
 • Kat:  1
 • Energetski razred:  A

Dodatne informacije

 • Grijanje:
  • Etažno centralno
  • Klima
 • Instalacije:
  • Plin
 • Razna svojstva:
  • Lift
  • Terasa
  • Spremište
  • Protuprovalna vrata
  • Alu stolarija

U blizini

Ova stranica ostavlja "kolačiće" (cookies) na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".